جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند

نتانیاهو یک صهیونیست افراطی را وزیر امنیت داخلی اسرائیل کرد

نتانیاهو یک صهیونیست افراطی را وزیر امنیت داخلی اسرائیل کرد «بنیامین نتانیاهو» رهبر حزب لیکود، با انتصاب «ایتمار بن‌گویر» عضو افراط‌گرای پارلمان رژیم صهیونیستی، به عنوان وزیر امنیت داخلی این رژیم موافقت کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۱ - ۰۴ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 25
کد خبر: ۱۶۰۷۱۹

به گزارش راهبرد معاصر،‌ شب گذشته مفاد توافقنامه ائتلافی بین حزب «لیکود» به رهبری «بنیامین نتانیاهو» و «قدرت یهودیت» به رهبری «ایتمار بن‌گویر» امضا شد و بن‌گویر منصب وزارت امنیت داخلی رژیم صهیونیستی را به دست آورد.

 

طبق گزارش پایگاه خبری «آی‌۲۴»،  براساس مفاد این توافقنامه حزب قدرت یهودیت مناصب وزارت امنیت ملی (وزیری با اختیاراتی بیشتر از وزرات امنیت داخلی)، وزارت توسعه شهرک‌های الجلیل، النقب و وزارت میراث، معاونت نخست‌وزیر کابینه را دریافت کرده است.

 

علاوه‌براین، حزب قدرت یهودیت به رهبری بن‌گویر ریاست کمیته امنیت داخلی و ریاست کمیته «صندوق اسرائیل» را نیز به طور متناوب در دست خواهد داشت.

 

قرار است بعد از روی کار آمدن بن گویر در جایگاه وزارت داخلی رژیم صهیونیستی یک سپاه کامل از نظامیان ایجاد شود تا وظیفه آن، بازگرداندن کنترل تل‌آویو به خیابان‌های شهرک‌های صهیونیست‌نشین باشد.

 

«یاریف لوین» عضو پارلمان رژیم صهیونیستی از حزب لیکود در این باره گفته است: این اولین توافق در راه استقرار یک دولت راست‌گرای باثبات به رهبری بنیامین نتانیاهو است.

 

بن‌گویر نیز شب گذشته بعد از موافقت نتانیاهو مدعی شده بود: «امشب گام بزرگی برای امضای یک توافقنامه ائتلافی کامل، برای تشکیل یک دولت کاملاً راست‌گرا برداشتیم».

 

ایتمار بن گویر، از افراطی‌ترین اعضای کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) به شمار می‌رود؛ او چندین و چند بار با سلاح و نظامیان صهیونیست به مسجدالاقصی حمله کرده است. برخی‌ها در داخل سرزمین‌های اشغالی نیز قدرت‌یابی او در کابینه نتانیاهو را یک تهدید بزرگ برای موجودیت رژیم صهیونیستی تلقی کرده بودند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار